top of page

Dromen vertalen in goed werkende software

Innovatief idee? Nieuwe webapp of mobiele app?

Al 22 jaar bedenken en realiseren wij innovatieve digitale oplossingen die bestaan uit een combinatie van standaard (open source) software, kunstmatige intelligentie (AI), Internet of Things (IoT), en maatwerk waar nodig.


Omdat we zowel ontwerp, ontwikkeling en integratie doen, kunnen we sneller werken, en 'time-to-market' aanzienlijk verkorten.

Anchor 1
Overdekte planten

Case: Slim reduceren van energieverbruik

Kassen in de glastuinbouw verbruiken veel energie. Onze partner Gentle Green maakte een redesign voor de kassen waardoor er veel energie bespaard wordt. Bovendien kan er veel meer geproduceerd worden. 

Wij hebben meeontwikkeld aan de data-driven klimaatbesturing  De ingredienten? Datacollectie via IoT, real time analytics en kunstmatige intelligentie.

Image by Brett Jordan

Project: Slimme Elearning met AI

Wat nou als de lesstof zich aanpast aan de leerling? Iedere student een eigen tempo. Een eigen focus. Een eigen stijl. Wij bouwen online leeromgevingen zodat leerwerk maatwerk wordt.

Bijzonder hé. Juist door kunstmatige intelligentie toe te passen wordt leren weer natuurlijk. 

Concept photo of a woman scanning a bar code with a hand scanner in a warehouse. Traceabil

Case: Traceability & Certification

Een duurzame wereld begint bij jezelf. Of toch niet? Wij ontwerpen en bouwen web- en mobile apps die wereldwijd worden gebruikt om duurzame koffie, thee, cacao, palmolie en katoen van boer tot supermarkt te volgen.​

Met onze software helpen we dus organisaties om de hele keten transparant te maken. Zo wordt duurzaamheid concreet en inzichtelijk. Want alleen samen kunnen we vooruit. 

BrightOne's geven je

Onze BrightOne's vinden een oplossing voor iedere uitdaging en staan klaar om uw project tot een succes te maken. Ons team bestaat uit:

 • Digitale strategen / architecten

 • Software front- en backend ontwikkelaars

 • 'User Experience' specialisten

 • Data scientists & AI Specialisten

 • Change / Programma managers

BrightOne's geven uw softwareproject vaart

Collega's

Teams die je kunt invliegen voor fasttrack innoveren

Wat Brightworld bijzonder maakt is dat wij in onze teams zowel de 'business' vertegenwoordigd hebben, als de mensen met veel technische kennis. Die symbiose zorgt dat we bij klanten goed mee kunnen denken op strategisch niveau, proactief meedenken over innovatie én ideeën omzetten naar werkende software!

Image by Alex Knight

Digitale innovatie in de DNA van je organisatie

Wij helpen digitale innovatie in het dna van je organisatie te krijgen. Onze BrightOnes ontdekken samen met jou waar de kansen liggen, hoe de realisatie van je digitale ambities zo slim mogelijk ingericht wordt, hoe het tempo behouden kan worden en hoe de IT-kosten in de hand gehouden kunnen worden.  

De regie pakken

De regie pakken en houden

De snelle technologische ontwikkelingen bieden veel kansen, maar vergt ook veel kennis. Hoe kunt u blijven doen waar u goed in bent, en ook digitaal blijven innoveren?

 

Brightworld helpt u om digitaal wendbaar te worden. Samen zorgen we voor:

 • Digitale (regie)organisatie

 • Flexibele en schaalbare architectuur

 • Werken met flexibele ontwikkelcapaciteit

 • Projecten op tijd en binnen budget opleveren

Onze BrightOne's vinden een oplossing voor iedere uitdaging en staan klaar om jouw project tot een succes te maken. Ons team bestaat uit:

 • Digitale strategen / architecten

 • Software front- en backend ontwikkelaars

 • 'User Experience' specialisten

 • Data scientists & AI Specialisten

 • Change / Programma managers

Joggen

Start-up support

Brightworld helpt ‘Startups’ en ‘Relaunchers’ hun briljante ideeën effectief naar de markt te brengen.

Wij helpen bij het het neerzetten van een wendbare organisatie en IT-architectuur. Samen bepalen we de snelste route naar de markt en welke partners daarbij eventueel interessant zijn. 

Meisje Apple plukken

Project: Klimaatadaptatie

Boeren -waar ook ter wereld- merken dagelijks de negatieve consequenties van klimaatverandering. Wij bouwen oplossingen om hen in staat te stellen beter met die consequenties om te gaan.

Op basis van data kunnen boeren de groei van hun gewassen beter volgen en sturen. Goed voor hen én voor de wereld.

Oplossingen goed voor business én voor een 
betere wereld 
#techforgood

 

bottom of page