top of page
Untitled-2 copy.jpg

Wie wij zijn?

BrightOnes zijn uitvinders, ondernemers, creatievelingen, IT-specialisten, verandermanagers en wereldverbeteraars onder één dak in Oosterbeek (vlakbij Arnhem). Of eigenlijk onder één videocall-dak want onze BrightOnes werken overal ter wereld.

enterprise architecture

Hoe het begon met Brightworld

Wij zijn een innovatief bedrijf uit Oosterbeek, opgericht in 1999. Onze sfeer is open, gedreven en inclusief, en we hebben veel plezier in wat we doen. In feite zijn we een cocktail van een strategisch adviesbureau, een creatief reclamebureau, software- en IT-bedrijf, en gepassioneerde wereldverbeteraars.

 

Wij combineren talentvolle mensen, creativiteit, lef, ervaring, en veel kennis van technologie om innovatieve digitale oplossingen te ontwikkelen voor een internationale klantengroep, actief in diverse domeinen zoals fintech, industrie, landbouw, educatie, duurzaamheid en klimaat.

We zijn er trots op dat we dromen kunnen vertalen in echte oplossingen. We zijn uitstekend in het presenteren van ideeën via overtuigende PowerPoint-presentaties, maar we zijn nog beter in het realiseren ervan. 

Bij Brightworld geloven we dat de beste innovaties ontstaan als we samenwerken, ideeën uitwisselen en elkaar uitdagen. We nemen de tijd om echt te luisteren naar wat onze klanten nodig hebben, die wij meer zien als partners. Samen bundelen we onze krachten om coole oplossingen te creëren die verder gaan dan verwachtingen.

Nieuwsgierig naar Brightworld? Neem contact met ons op, en laten we samen écht het verschil gaan maken.

Wij zijn trots op onze succesvolle projecten voor:

bottom of page